Zzp’ers in de zorg: waarom een aansprakelijkheidsverzekering onmisbaar is

Ben je werkzaam als kraamverzorgster? Of in de thuiszorg? In dat soort gevallen is het belangrijk om een aansprakelijkheidsverzekering geregeld te hebben. Je gaat hierdoor met een goed gevoel en een gerust hart aan het werk en weet zeker dat je financieel goed beschermd bent tegen verschillende soorten risico’s die zich op de werkvloer voor kunnen doen. Is je interesse gewekt? En kom je graag wat meer te weten over deze verzekering, zoals een BAV verzekering van Nationale-Nederlanden? In dit blog geven we je alvast wat meer informatie waar je mee aan de slag kunt gaan.

Je weet als ZZP’er zeker dat met een aansprakelijkheidsverzekering alles goed geregeld is

Op het moment dat je schade veroorzaakt aan een cliënt of aan spullen, dekt een aansprakelijkheidsverzekering de kosten die daarbij komen kijken. Fijn om te weten, is dat een aansprakelijkheidsverzekering ZZP zorg aan de eisen van alle zorgbemiddelingsbureaus voldoet. En wil je ook graag een aanvullende dekking? In dat geval kun je meteen overwegen om een bedrijfsrechtsbijstandverzekering af te sluiten. Daardoor ontvang je juridische hulp bij conflicten met zorgverzekeraars, bemiddelaars en cliënten. En zo kom je niet voor gekke verrassingen te staan en kan er snel en accuraat gehandeld worden tijdens deze conflicten.

Je kunt een aansprakelijkheidsverzekering voor een aantrekkelijk maandelijks tarief afsluiten

Een aansprakelijkheidsverzekering ZZP zorg is een bedrijfsaansprakelijkheids- én beroepsaansprakelijkheidsverzekering in één. En dit betekent dat je de aansprakelijkheidsverzekering voor een erg aantrekkelijk tarief af kunt sluiten. Kies je ervoor om voor dit handige pakket te gaan? In dat geval profiteer je ook nog eens van een erg aantrekkelijke korting. Je bent zeker van één eigen risico per schadegeval, zelfs als een schade meerdere soorten verzekeringen binnen het door jou afgesloten pakket raakt. Ook is dit pakket op ieder gewenst moment aan te passen, uit te breiden of stop te zetten. En dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen.

Een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten? Dat doe je in een paar stappen online

Het afsluiten van een aansprakelijkheidsverzekering hoeft gelukkig niet zo lastig te zijn. Dit doe je in een paar stappen namelijk online. Bereken online je premie, check de dekking en vraag vervolgens de verzekering online aan. Hierdoor weet je zeker dat alles in één keer goed is geregeld en dat je je werk als ZZP’er in de zorg altijd goed uit kan blijven voeren. Laat het afsluiten van de verzekering dus maar snel komen!

About Author /

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search