Maak je onderneming zichtbaar met promotieartikelen

Je bent een eigen onderneming gestart en het loopt eigenlijk best lekker. Een goed gevulde relatieportefeuille, fijne medewerkers en financieel gezond. Toch wil je jouw onderneming bij nog meer mensen zichtbaar maken. Een goede manier om meer toekomstige relaties te bereiken is door het inzetten van gepersonaliseerde promotieartikelen. Jij hebt vast zelf ook al wel eens een relatiegeschenk gekregen. Een bedrukt notitieboekje, een pen of aansteker. Dankzij de bedrukking word je bij gebruik iedere keer weer herinnerd aan de gulle gever. Wanneer je een product of dienst nodig hebt zul je daarom eerder aan hen denken. En dat is wat jij met bedrukte relatiegeschenken voor jouw onderneming óók kunt bereiken.

Kies voor duurzaamheid

Bij duurzame relatiegeschenken kun je denken aan de materialen waaruit het is vervaardigd. Bamboe, gerecycled katoen, RPET en jute zijn voorbeelden van duurzame materialen. Deze schaden ons milieu niet. Bovendien hebben duurzame relatiegeschenken een zeer lange levensduur en kunnen meerdere keren gebruikt worden. Denk maar eens aan katoenen tasjes, bamboe flessen of mokken. Laat het voorzien middels een bedrukking van je logo of bedrijfsnaam en je hebt een geliefd en duurzaam relatiegeschenk.

Een blijvende herinnering aan jouw onderneming

Door bedrukte relatiegeschenken weg te geven is je naam altijd en overal duidelijk zichtbaar. Niet alleen bij degene die de give-away ontvangt, maar ook bij anderen. Er zijn genoeg gelegenheden waarbij je ze weg kunt geven. Tijdens de feestdagen zijn bedrukte relatiegeschenken de perfecte manier om relaties en medewerkers te bedanken voor het vertrouwen in jouw onderneming en de goede samenwerking. Maar ook tijdens een open huis van je onderneming kun je de bezoekers met een blijvende herinnering verrassen. Zoek een bijpassende give-away, zoals een sleutelhanger in de vorm van een huis bijvoorbeeld. Of vul een bedrukt katoenen tasje met een pen, speelkaarten en een notitieboekje. Uiteraard zijn deze ook voorzien van jouw logo.

Laat mensen kennis maken met jouw bedrijf

Een beurs, festival of ander evenement is de perfecte manier om bezoekers kennis te laten maken met jouw onderneming. Promotionele artikelen weggeven helpen je om meer naamsbekendheid te creëren. Wat tegenwoordig iedereen eigenlijk nodig heeft en veel wordt gebruikt zijn USB sticks. Laat daarom USB sticks met logo bedrukken en geef ze weg aan de bezoekers. Met dit populaire relatiegeschenk geef je jouw visitekaartje af. Zeker weten dat deze handige gadget op prijs wordt gesteld.

Wees origineel en maak daarmee indruk

Afhankelijk van het type onderneming dat je runt, kan een relatiegeschenk daar goed bij aansluiten. Verkoop je bijvoorbeeld zomerse producten? Laat dan zonnebrillen bedrukken of strandballen. Ook een toilettas wordt geassocieerd met de zomerse vakantieperiode dus is zeer geschikt als promotieartikel. Denk bij het uitkiezen van relatiegeschenken ook altijd goed na over de kleur. Deze moet matchen met de kleur van je logo of bedrijfsnaam en passen bij je huisstijl. Maar het allerbelangrijkste is dat je je onderscheidt van de rest. Kies in ieder geval een promotieartikel dat vaak gebruikt kan worden en ook goed zichtbaar is voor anderen.

About Author /

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search