Alles over de Microsoft Azure AZ-104 training

Microsoft Azure is een van de topnamen als je kijkt naar cloud computing en het beheren van digitale infrastructuren. Werkt jouw onderneming ook met Azure? In dat geval wil je dat je medewerkers een stevige basis hebben qua kennis en skills. De AZ-104 training van Master-it is helemaal gemaakt om professionals die basis te geven en te certificeren. Laten we daarom eens kijken wat de AZ-104 training precies inhoudt, wat je er leert en waarom het zeker de moeite waard is om voor deze cursus te kiezen.

Brede scope van onderwerpen

De AZ-104 training duikt diep in alles wat je moet weten om Azure-omgevingen te beheren. Je leert over het omgaan met Azure-abonnementen, het beschermen van gebruikersidentiteiten, het opzetten van virtuele netwerken en hoe je zonder servers kunt werken. Deze cursus geeft je een stevige basis in het beheren van Azure.

Praktische benadering

De praktijkgerichte aanpak van de AZ-104 is super waardevol. Je gaat aan de slag met praktische oefeningen en interactieve lessen, waardoor je meteen kunt oefenen in een levensechte situatie. Zo leer je de tools en technieken kennen die je elke dag gaat gebruiken als Azure-beheerder.

Focus op beveiliging en compliance

Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan beveiliging en het volgen van regels. Je leert hoe je gebruikers en hun gegevens kunt beschermen met Azure Active Directory en hoe je de regels van Azure toepast om aan alle wettelijke eisen te voldoen. Dit is echt nodig, zeker nu er steeds meer aandacht is voor het beschermen van gegevens en privacy.

Flexibele leermogelijkheden

De AZ-104 training is heel flexibel: je kunt kiezen voor lessen in de klas of online, wat het beste past bij jouw agenda en manier van leren. Of je het nu graag in een klaslokaal wilt doen of iedereen het thuis op zijn eigen tempo online wilt laten leren, alles is mogelijk.

Voorbereiding op certificering

Tot slot maakt de AZ-104 training je klaar voor het AZ-104-certificeringsexamen. Dit examen test of je goed bent in het beheren en instellen van zaken zoals computers, opslag, netwerken en beveiliging binnen Azure. Als je medewerkers dit certificaat halen, kan dat mooie nieuwe kansen voor je bedrijf betekenen en je helpen om verder te groeien.

Verschillende projecten in een trainingstraject

In elke organisatie vind je mensen met allerlei verschillende computer skills. Sommigen zijn er heel handig mee, terwijl anderen misschien wat extra hulp kunnen gebruiken. Deze mix van vaardigheden kan het lastig maken om precies te weten wat iedereen al kan en wat ze nog moeten leren. Daarom is het belangrijk om goed te kijken wat er binnen je team speelt. Je kunt bijvoorbeeld een online vragenlijst rondsturen om dit uit te vinden. Met deze informatie kun je Microsoft-trainingen zo aanpassen dat ze goed aansluiten bij wat iedereen nodig heeft en hoe ze het liefste leren.

About Author /

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search