Printers voor op kantoor kiezen

Iedere onderneming heeft te maken met administratie. De zzp’er tot groot bedrijf moet daarvoor kunnen printen. Omdat voor veel personen de administratie niet de leukste bezigheid is, willen we natuurlijk wel dat we daar goed bij ondersteund worden. In dit geval zoeken we die ondersteuning bij het kiezen van de juiste printer. In dit artikel geven wij tips voor het kiezen van de juiste printer. Ga je voor een HP printer? Dan is een HP OfficeJet printer het overwegen waard voor zakelijk gebruik. Voor deze printers zou je HP 953 moeten gebruiken. Lees hieronder de tips voor het kiezen van de juiste printer.

Printers voor de zzp’er

Als zelfstandige ondernemer wil je gemakkelijk jouw administratie bij kunnen houden. Zo zal je geregeld facturen moeten printen, of wil je bepaalde documenten afdrukken. Het is fijn als dit snel en goed kan. Zoek daarom naar een printer die een wat hogere afdruksnelheid heeft dan de gemiddelde thuis printer. Kijk naar de hoeveelheid papier die er in de lade kan. Als de papierlade een wat grotere capaciteit heeft, dan hoef je niet steeds het papier bij te vullen. Daarnaast is het belangrijk om vooraf te kijken welke cartridges er bij de printer horen. Voor Epson printers kan je bijvoorbeeld geen HP cartridge gebruiken. 

Printers voor een groot kantoor

Op een groot kantoor is het heel belangrijk dat de printer altijd werkt. Al is het natuurlijk ook een plek waar we af en toe met onze collega’s zullen bijpraten. Natuurlijk verwachten we op een groot kantoor veel meer van een printer. Zo is het goed om te kiezen voor een printer met een grote capaciteit papierlade. Kan je kiezen voor een printer die in verschillende formaten kan afdrukken. Om tijd te besparen, kies dan voor een printer met automatische invoer. Hier bedoelen we mee, dat als je bijvoorbeeld veel wilt kopiëren, je het papier gewoon in de lade legt en dit automatisch door de printer gaat. 

Professioneel afdrukken

Er zijn ook printers waarmee je professionele afdrukken kunt maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het afdrukken van mooie flyers of foto’s. Vaak hebben deze printers ook een functie dat ze kunnen afdrukken als gewone printer. Zo kan je met een printer aan al jouw wensen voldoen. Als je een printer nodig hebt om professionele A3-prints te maken, zijn er een paar dingen waar je echt op moet letten. Met een A3-printer kun je grotere dingen printen, zoals brochures, flyers of posters, wat handig is voor zowel hobbyprojecten als professioneel werk. Deze printers kunnen ook zonder problemen A4’tjes printen. Belangrijk bij het kiezen van een printer is dat je checkt of hij A3 kan printen, en het is mooi meegenomen als hij ook automatisch documenten kan invoeren (ADF) en dubbelzijdig kan printen. Zorg dat je in ieder geval goed geïnformeerd bent voordat je een printer gaat aanschaffen. 

About Author /

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search