Bedrijfswagen leasen: 5 geliefde modellen

Is het tijd om het wagenpark van jouw bedrijf uit te breiden? Dan kun je een bedrijfswagen kopen, maar het is tegenwoordig ook populair om een auto te leasen op basis van bijvoorbeeld financial lease. Dat brengt veel voordelen met zich mee, waaronder dat je meteen economisch gezien eigenaar bent van het voertuig. Hieronder zetten wij daarom de vijf meest geliefde leasemodellen voor je op een rij.

1. Mercedes-Benz Sprinter

Moet je vaak op klus met veel materiaal, of moet je klanten bezoeken om producten te promoten? Dan wil vaak een zo groot mogelijke cabine, waardoor je zeker weet dat je nooit ruimte tekortkomt. En dat kun je realiseren bij de Mercedes-Benz Sprinter. Deze wagen is namelijk een van de grootste modellen van het Duitse merk: het heeft een laadruimte van wel zeventien kubieke meter. Bovendien is de Sprinter ook verkrijgbaar in een elektrisch model, de eSprinter. 

2. Volkswagen Caddy

Ben je op zoek naar een iets compactere bedrijfswagen? Dan is én blijft de Volkswagen Caddy een favoriet van velen. Deze is vooral ideaal als je niet te veel materialen nodig hebt, maar toch het een en ander wil vervoeren. De laadruimte van de Caddy heeft namelijk een grootte van drie kubieke meter. 

3. Volkswagen Crafter

De grotere broer van de Volkswagen Caddy is de Volkswagen Crafter. De Crafter is een topper als het gaat om bedrijfswagens. De Crafter heeft namelijk alles: een enorme laadruimte, veel rijcomfort en genoeg luxe. Bovendien kun je de laadruimte goed indelen dankzij de handige adapters waar jij kasten of een stelling aan kunt bevestigen. Wil je liever de brandstofauto achterwege laten? Kies dan voor de e-Crafter. Deze elektrische auto financial lease je al vanaf 557 euro per maand.

4. Renault Trafic

Veel ondernemers kiezen ook voor de Renault Trafic. Dit heeft waarschijnlijk te maken door de praktische laadruimte, want hier kun je al jouw materialen wel in kwijt. En naast de fijne grootte is de laadruimte ook handig: in de cabine kun je een tafeltje uitklappen waardoor je een minibureau achter in de bus hebt. Hierdoor heb je alle administratie op een plek. Even een factuur tussen de bedrijven door opsturen naar een klant of een offerte opmaken is zo gepiept dankzij de Trafic.

5. Ford Transit

Het zakelijk leasen van een auto is erg geliefd. Je hoeft niet in een keer te betalen voor een gloednieuwe auto, waardoor je het overgebleven geld in andere zaken van jouw onderneming kunt investeren. Zo kiezen veel ondernemers ook voor het leasen van de Ford Transit. Het fijne aan deze bus is dat ze praktisch hebben nagedacht over de laadruimte. De laadruimte heeft namelijk een formaat zodat de standaardmaten van dozen en pallets er precies in passen. Dat betekent dat je zonder problemen al jouw materialen mee kunt nemen op klus. 

About Author /

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search