Dit is de vriendin van Max Verstappen

Max Verstappen is een grote naam in Nederland geworden. Hoewel hij nog maar aan het begin van zijn carrière als coureur staat, is hij wel al over de gehele wereld geliefd. Dat is hij ook bij de vrouwen. Zo heeft hij tegenwoordig een relatie met Kelly Piquet. De 32-jarige Braziliaanse komt ook uit een racefamilie. Het is dus niet gek dat Max haar tegen het lijf is gelopen. Misschien is het daarom ook voor de fans weleens leuk om kennis met haar te maken. Zo weet je ook direct meer over onze Nederlandse held op vier wielen.

De racefamilie Piquet

Zoals gezegd is het racen niet vreemd voor Kelly Piquet. De vriendin van Max Verstappen is namelijk de dochter van Nelson Piquet. De Braziliaan deed in zijn jonge jaren wat Max Verstappen nu probeert te doen, namelijk wereldkampioen Formule 1 worden. Hij werd het zelfs drie keer in zijn loopbaan. Hij won ook 23 races. In alle opzichten licht de vader van Kelly dus voorlopig nog voor op zijn nieuwe schoonzoon. Het is trouwens ook zo dat één van de zes broers en zussen van Kelly, Nelson Junior, ook jaren in de Formule 1 actief was.

De Nederlandse moeder van Kelly

Er is nog iets wat Max en Kelly gemeen hebben. Ze hebben immers allebei één Nederlandse ouder. In het geval van Max Verstappen is dat Jos Verstappen, ook al een racende vader. In het geval van Kelly is dat Silvia Tamsma. Zij was een Nederlands model dat ook de moeder is van Nelson Junior en een derde kind, namelijk Julia. De familie groeide op in Monaco. Daardoor spreekt Kelly dus naast Portugees zoals haar vader ook Frans zoals in Monaco. Ze spreekt opvallend genoeg geen Nederlands. Met Sylvia spreekt ze Engels als ze praten.

De bezigheden van Kelly

Kelly Piquet doet van alles. Ze is bijvoorbeeld model. Ook coacht ze anderen op het gebied van wellness. Daarmee probeert ze het leven van veel mensen beter te maken. Als model werkt ze voor grote opdrachtgevers. Ze schrijft ook columns en houdt zich bezig met social media. Dat laatste deed ze bijvoorbeeld voor de Formule E, de elektrische tegenhanger van de Formule 1. Alweer een link met het racen dus. Het modellenwerk staat tegenwoordig wel op een wat lager pitje. Ze is vooral in Monaco te vinden voor haar andere werkzaamheden.

Eerdere relaties met coureurs

Kelly loopt al zo lang in de racewereld rond, dat het niet vreemd is dat Max niet de eerste is waar ze een relatie mee heeft. Voordat Max in beeld kwam was ze namelijk samen met Daniil Kvyat. Opvallend is misschien wel dat dit ook een voormalig teamgenoot van Max is. Hij kende Max zelfs al voordat hij Kelly leerde kennen. Zolang kennen de Nederlandse coureur en zijn nieuwe liefde elkaar dus eigenlijk ook al. Overigens hebben Daniil en Kelly wel ook samen een kind. Het dochtertje heet Penelope. De ontwikkelingen volgden elkaar allemaal gedurende het jaar 2020 snel op. Sindsdien zijn ze samen.

About Author /

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search